Heerlijk warme herfstbehandeling incl kuurbehandeling voor thuis!

De herfst is de ideale periode voor kuurbehandelingen zoals Alpha Hycid Fruitzuren.

Alpha Hycid Fruizuren is een peelingmethode:

  • vervaagt rimpeltjes
  • verkleint poriën
  • tegen hyperpigmentatie

Na de zomer is de huid door de zon dikker en droger geworden, waardoor rimpels meer zichtbaar zijn.
U kunt uw huid weer in een perfecte conditie brengen door 2x per week de Alpha Hycid 10% pH 3.8 (na het reinigen van uw huid ), 5 minuten de gel in te laten werken en vervolgens af te halen met sponsjes of washandje met lauwwarm water. Hierna gebruikt u de Transparant Collagen Mask als nachtverzorging. Dit masker bevat hyaluronzuur en lactaten, die zorgen voor een mooie gladde en strakke huid.

De nacht is de beste tijd om uw huid te laten herstellen.

Kuurbehandeling voor thuis:

‘S AVONDS
Fase 1   Make-up verwijderen met Lait Hydermios, een kleine hoeveelheid van de milk met natte vingers emulgeren en over uw gelaat en hals en lichtjes inmasseren. Vervolgens verwijderen met sponsjes of washandje.

Fase 2   Verwijderen van delaatste restjes van de lait en het herstellen van de zuurgraad van de huid met Lotion Hydermios. Breng de lotion aan op een wattenschijfje en wrijf hiermee over uw gelaat en hals.

Fase 3   2X per week de Aplha Hycid 10% pH3.8 in een dun laagje op gelaat en hals aanbrengen, 5 minuten laten inwerken en verwijderen met sponsjes of washandje.

Fase 4   Als kuur iedere avond enkele druppels Essential Oil Hydermios aanbrengen en daarover de Transparant Collagen Mask als nachtverzorging.

‘S OCHTENDS  herhaalt u fase 1 en fase 2 en vervolgens brengt u de dagverzorging aan.