vette,onrustige huid

Voel je zeker met een gave huid.

In de salon krijgt u een behandeling gericht op verbetering van uw huid, zonder uit te drogen.
Dit kan met de producten van Medex, maar ook het product Gladskin.

Purus Acne behandelingsmethode

Deze Gladskin combinatie bevat een tweetal producten die perfect aansluiten bij de vraag van de acné huid, namelijk; Gladskin Acne Gel & Gladskin Daily Care.
 
Gladskin Acne gel
Gladskin Acne gel is wereldwijd uniek in zijn soort. Het is het enige product dat alleen de veroorzaker, de Staphylococcus Aurus – bacterie doodt. Er blijft een goede balans aan bacteriën over die de weg naar genezing vrij maken. Ontstekingen zullen verminderen, al dan niet verdwijnen, puistjes worden voorkomen en irritatie van de huid wordt tegengegaan. Gladskin is het enige product dat niet alle bacteriën dood, maar alleen de Staphylococcus Aurus,de veroorzaker van de Acne.
 
Deze Acne gel is geschikt voor de vette, gecombineerde en gevoelige huid.
 
Resultaat:

  • Nieuwe puistjes/ontstekingen worden voorkomen en bestaande ontstekingen en jeuk verminderen/verdwijnen.
  • Een rustige(re) huid komt tevoorschijn. De huid hertstelt zich op een natuurlijke en effectieve wijze.
  • Resultaat kan vanaf de eerste dag zichtbaar zijn, maar het kan ook tot zes weken duren voordat het optimale resultaat bereikt is.

  
Gebruik:

  • Breng de Gladskin Acne gel consequent 2 tot 3 maal daags aan op een schone huid, gereinigd met een pH neutraal product.
  • Dik aanbrengen is niet nodig.
  • Laat de gel minimaal 5- 10 minuten inwerken.
  • Breng vervolgens de Glad Skin Daily Care aan als verzorgingsproduct voor het meest effectieve en optimale resultaat. U kunt er ook voor kiezen een eigen verzorgende crème te gebruiken.

 
Gladskin Daily Care
Daily Care van gladskin is te gebruiken als onderhoudende dagcrème, na de het gebruik van specifieke Gladskin producten, en zorgt voor een optimale werking.
Dit product bevat geen actief Staphefect.
 
Resultaat:
De huid voelt zacht en soepel zonder droog en trekkerig aan te voelen. Het resultaat van het Gladskin product met Staphefect wordt versterkt.
 
Gebruik:
Breng de Gladskin Daily Care minimaal 5 minuten na de Gladskin behandeling aan. Gebruik het als een onderhoudende dagcrème.